Voor ouders

In Villa Ou-ki kan u – ouder van kinderen tussen 0 en 6 jaar – komen spreken over de twijfels of ongerustheden die u als opvoeder kan ervaren. Villa Ou-ki biedt de mogelijkheid om op verhaal te komen tijdens enkele individuele gespreksmomenten. Ook grootouders, voogden, zwangere ouders,… zijn meer dan welkom.
Domme vragen bestaan niet. Zeker niet als het over je kind gaat! Zindelijk worden, moeilijke eetmomenten, slaapproblemen, driftbuien, moeilijkheden in het kinderdagverblijf of op school, de komst van een nieuw broertje of zusje,… Kinderen signaleren steeds wanneer iets minder makkelijk loopt.
In Villa Ou-ki wordt er geluisterd naar alledaagse en minder alledaagse opvoedingsvragen en dit zoveel mogelijk in aanwezigheid van het kind. Zijn of haar signalen proberen begrijpen door er samen even bij stil te staan, kan een belangrijke stap zijn om weer verder te kunnen. Per gesprek wordt een bijdrage van vijf euro gevraagd of – indien nodig – een symbolisch bedrag. Voor ouders van kinderen uit een van de kinderdagverblijven waar Villa Ou-ki is gehuisvest, zijn de gesprekken gratis.

Een vraag? Aarzel niet om Villa Ou-ki te contacteren!

Comments are closed.